Sâmbure de suflet

Pentru sufletul tau. Carti si produse din suflet pentru suflet.

Alege produsul pe care il doresti, completeaza datele tale si acesta pleaca catre tine imediat.

jurnal agenda 2022
Incepe anul 2022 cu:

Pachet pentru Suflet 2022 - Un jurnal pentru suflet, nu o simpla agenda

Un Jurnal  pentru Suflet apreciat in 2021 si mult asteptat pentru anul 2022 este disponibil acum pentru un an, asa cum meriti.

Comanda acum propriul tau Jurnal pentru Suflet, editia 2022 si stai in sufletul tau un an intreg.

Tot anul 2022 este doar despre tine si despre cum lumea ta se va schimba, pentru ca tu ai decis sa faci asta.

Despre Mine

Eu sunt Andreea iar pasiunea pentru creatie si scris m-a urmarit inca de cand eram o copila. M-am visat mereu profesoara de limba si literatura romana si in acelasi timp m-am vizualizat nedespartita de carti, de cuvinte si de litere.

In prezent, nu sunt profesoara, insa cartile, fac parte din viata mea in fiecare zi. Atunci cand nu scriu, citesc iar cand nu citesc, scriu.

O pauza pentru sufletul tau...

Alergăm spre fericire, zilnic…

Alergăm în căutarea acelei fericiri despre care se spune că nu o vom găsi niciodată. Ne grăbim în goana spre acel ceva care ne va aduce bucurie și ne va dezmorți sufletul, sperând să umplem golul care nu știm exact de unde vine.

De cele mai multe ori asociem fericirea cu sufletul iar implinirea cu pacea din inimă. Din întreaga alergătură și căutări, ne trezim obosiți, copleșiți, departe de sensibilitatea adevărată, de emoție, de ceea ce suntem în esență.

Ne dorim să fim puternici în ciuda faptului că nevoia sufletului este de … a-i da dreptul la replică, la o altfel de hrană, o altă atenție și pur și simplu…la iubire sinceră.

Oprește-te și fă o pauză pentru tine, pentru cine ești dincolo de curaj, de putere, de meserie, de goană, de rang social. Oprește-te și ascultă. Caută dincolo de cuvinte, în străfundul simțirilor tale și rămâi în marea sentimentelor care te duce departe de iluzia realității prea pline de tot ceea ce nu ești.

Ce este sufletul de fapt?

Despre sufletul omului putem vorbi multe și în limbi diferite. Sufletul poate semnifica energie, stare, emoție, dorință, fericire, dezamăgire. Sufletul este perspectiva din care tu privești acum viața și tot ceea ce ea reprezintă pentru tine. Sufletul ești tu, cu emoțiile tale, cu simțirile și experiențele tale.

Sufletul cântărește atât cât tu poți duce, atât cât tu poți percepe. El poate avea atât de multă iubire încât să te bucuri și tu din preaplinul său dar și cei din jurul tău sau poate fi atât de sărac și de închis, asemeni unei cetăți căreia, la un moment dat, nu îi vor mai ajunge resursele vitale.

Tu poți alege hrana pentru sufletul tău, tu poți alege ce și cât să cântărească, ce și câtă iubire să oferi, câtă suferință să duci și pe cine să o consumi.

În volumul de poezie ”Sâmbure de Suflet” ai să îți găsești părți din suflet, de care îți era dor sau pe care le-ai ascuns, chiar de tine însuți.

Permite-ți să simți, să te redescoperi, să te hrănești, să te iubești.

Rămâi conectat la sufletul tău.

What I Do

Dictum congue fermentum in ut tortor, pretium accumsan at metus vitae, posuere egestas senectus in porttitor tortor suscipit
01
Type Design

In magna aliquet viverra quam quam integer enim vivamus turpis gravida placerat.

02
Advertising

Elementum laoreet est libero, a mauris diam ac eleifend facilisi ipsum arcu.

03
Product

A faucibus ornare pellentesque eget convallis sit vel lacus vel amet sit.

04
Editorial

Lectus morbi et posuere eget volutpat volutpat et viverra amet sagittis nec.

Recent Works

Dictum congue fermentum in ut tortor, pretium accumsan at metus vitae, posuere egestas senectus in porttitor tortor suscipit

Venenatis Odio Viverra

Fermentum aliquet vitae odio viverra
Eget mi nulla venenatis
Cursus blandit eget duis proin
Faucibus id amet egestas nullam eget

Ridiculus pellentesque arcu

“Massa amet, at dolor tellus pellentesque aenean in eget massa tincidunt habitasse volutpat adipiscing sed id sit auctor eu vivamus nulla.”
Emma Hart
“Proin elit fames nisl aliquet amet dignissim tristique nunc in purus diam feugiat lacinia accumsan, dolor vestibulum viverra parturient!”
Erik Doe