Sâmbure de suflet

Idei de nuntă.Nunta ta merită să fie magică, la propriu

Mydas

Ziua nunții tale o visezi probabil de ani buni, o duci cu tine în subconștient, o vizualizezi și o trăiești încă dinainte de a se întâmpla în realitate. Îți imaginezi cele mai frumoase scenarii și cauți idei geniale să o faci să fie unică. Penru tine va fi cu siguranță, dar cum poți face ca invitații tăi să experimenteze originalitate, unicitate și chiar divertisment, pe lângă bucuria de a fi lângă tine, în ziua nunții tale? Ce momente deosebite poți aduce în nunta ta?

Chiar dacă trecem printr-o perioadă mai dificilă asta nu înseamnă că nu visăm în continuare la ziua nunții noastre sau că nu o planificăm. Este important să ne gândim cu drag și bucurie la această zi, să încercăm să ne îndepărtăm de această teamă și nesiguranță din momentele prin care, toată planeta, de atfel trece și să încercăm să creăm lucruri care vor aduce mult mai multă magie în ziua când vom putea spune ”DA” așa cum am plănuit.

În cartea ”În curând Mireasa” te încurajez să fii tu, cea care ești zi de zi chiar și în ziua nunții tale, în orice pas al planificării nunții tale, să accepți doar lucurile care te reprezintă, să îmbraci vestimentația care se potrivește personalității tale, să îți porți părul sau machiajul de mireasă în așa fel încât să nu te transformi în ceea ce tu nu ești.

Doar așa vei reuși să te simți cel mai confortabil cu putință și te vei acomoda mult mai ușor cu adrenalina din ziua nunții. Este foarte clar faptul că emoțiile vor fi diferite dar important este să nu îți creezi altele noi, care să îți aducă stres în plus sau pe care să nu reușești foarte bine să le gestionezi.

Dacă ești o persoană creativă sunt convinsă că nu vei avea probleme prea mari în a crea momente unice la nunta voastră. Poate ești o bună organizatorare și vei știi pas cu pas cum va arata ziua cea mare, deși suntem cu toții de acord că planul nostru nu se va potrivi întotdeauna cu Marele Plan Universal, corect? Chiar și dacă te lași cumva la voia întâmplării, nunta ta va fi minunată, din punctul tău de vedere, pentru că este a ta, nu-i așa?

Dar ce suprize le facem invitațiilor noștri? Ce putem face ca acestia să aibă parte de momente frumoase la nunta noastră?

Ce facem cu energia pe care invitații nostri o vor avea în ziua nunții noastre? E posibil ca înainte de a păși în sala de eveniment pe care ai ales-o cu drag, entuziasm și grijă, aceștia să mai fii particpat la alte câteva nunți înainte. De fapt nu este posibil, e mai mult ca sigur. Și mai sigur decât atât este faptul că tu vrei ca participanții la nunta voastră să experimenteze o zi unică, așa ca voi, de altfel, nu-i așa?

Ce e de făcut în acest sens? Cum poți face ca toți cei prezenți să aibă parte de clipe cu adevărat originale, de umor veritabil și de suprize unice la nunta ta?

Încă cauți idei pentru nunta? Uite aici una simplă.

Am fost cu toții la acele nunți unde am văzut dansatori, am văzut cântăreți, am văzut balerine, am văzut pianșiti sau chiar orchestre dar tu îți dorești să ieși din tipar, să fii unică și nonconvențională. Tu îți dorești ca această zi să rămână nu doar în amintirea și inima ta cât și în zâmbetele celor care îți vor fi alături.

Indiferent de personalitatea ta, există un moment pe care îl poți aduce în nunta ta, un moment care să creeze o magie, la propriu atât pentru tine cât și pentru invitații tăi. Există un moment în care poți avea parte de magie, pe bune la nunta ta iar toți participanții să fie nevoiți să își scoată zâmbetele de la purtător.

Momente la nuntă. Moment de magie chiar la nunta ta.

Cum e posibil să se întâmple asta? Ei bine, foarte simplu. Nu contează că nu te pricepi la umor, tot ce ai de făcut este să aduci la nunta ta, un profesionist în ale umorului, în ale magiei, un magician care știe să facă prin trucuri vizuale incredibile, chiar și pe cei mai serioși oameni, să zâmbească.

Un om care se pricepe la un alt nivel să facă acest lucru. Un om care a făcut asta deja de mii de ori, în fața a milioane de oameni, care a ”stricat” plictiseala și convenționalul a cel puțin 800 de evenimente. Un om pentru care magia și umorul sunt parte din ceea ce el este. Un om pe care l-ai văzut doar la TV și a căror trucuri nu ți se par reale dincolo de sticlă.

Mydas și magia sa, aduce zâmbetul în nunta ta.

Nu e magie, acest om chiar există și se numește MYDAS Neomagicianul. L-ai văzut la ”iUmor”, l-ai văzut la ”Românii au talent” și de nenumărate ori la ”Neața cu Răzvan și Dani” și acum trebuie să îl vezi la nunta ta! Ce este special la momentul pe care ți-l va oferi MYDAS nu este doar magia în sine prin diverse trucuri ci și magia pe care o face prin cuvinte, ca să scoată zâmbetele ascunse sau chiar să le aducă în prezent pe cele lăsate acasă de mulți dintre invitații tăi.

Normal că nu crezi că este posibil, de asta trebuie să ai parte de un număr de magie făcut de MYDAS Neomagicianul chiar la nunta ta. Este timpul să acționezi într-un mod magic, ca invitații tăi să uite de temeri, de gânduri, de probleme și alte vibrații negative cu care se pregătesc, probabil inconștient, să vină la nunta ta. Fă acest truc de magie cu ajutorul lui Mydas și ai să îți mulțumești mai târziu!

Tu și nunta ta meritați magie, la propriu. Fă-ți invitații să își amintească de ziua nunții tale cu bucurie așa cum o vei face tu. Și dacă crezi că nu se poate, nu e nimic. Pentru asta, există MYDAS și magia sa!

Îl găsești aici: www.mydas.ro

P.S. Aaaaa și nu îți face nici un fel de griji viitoare, pentru că Mydas va veni și la botezul bebelașului vostru ca Neoursitorul.

Articol scris de Andreea Moldovan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *