Sâmbure de suflet

Masca de protecție este masca superficialității

Masca de protectie este masca superficialitatii

De curând mi-a fost dat să ies din lumea superficilității și să bat la miile de uși, la miile de posibilități din templul sufletului meu.

O primă sclipire a fost chiar expunerea sufletului meu prin poezie, înaintea mea și totodată a întregii lumi. Așa am descoperit cât de vindecător este cuvântul și punerea lui pe hârtie. Așa s-a și născut volumul de poezie ”Sâmbure de suflet”, care am simțit să poarte în denumirea sa, chiar cuvântul pe care eu îl consider ca fiind descoperirea de care avem nevoie.

Gândirea pozitivă atrage în viața ta oameni de calitate

Și odată ce accesezi o anumită vibrație a gândurilor, devi un magnet pentru oameni și situații care să te ridice, care să te ajute să evoluezi, să te țină în lumină și să nu îți mai dea drumul niciodată în teamă, frustrare sau neiubire de sine.

Așa am întâlnit ”oameni de lumină”, oameni puri în dorința lor de a-i ajuta pe ceilalți și nu în fiziologia de a fi uman, ci în dăruirea lor absolută în sensul unei evoluții necesare.

Ridicarea vibrației

Terapeutul Holistic Victoria Plitea

Așa a venit în viața mea, terapeutul Holistic Victoria Plitea, care mi-a luat sufletul de mână și am călătorit dincolo de ceea ce vedem, am călătorit prin iertare, prin iubire, prin compasiune, prin bunătate. Victoria este, din perspectiva mea acea ușă pe care nu ai curajul să o deschizi singur, acel pas primordial pe care îl amâni de ani de zile să îl faci, pentru a păși în interiorul tău și te cunoaște cu adevărat.

Terapeut Holistic Victoria Plitea
Terapeut Holistic Victoria Plitea

Ea este curajul care îți intră în vene subtil, holistic, te invadează cu energie divină, te susține cu energia ei și nu te părăsește niciodată în călătoria în care ești pregătit să mergi, spre conectarea cu Sinele tău. Victoria este mai mult decât portalul care face trecerea între ce ești de fapt și ce credeai că ești.

Drumul spiritualității, drumul descoperii de sine.

Și pentru că atunci când calci pe drumul spiritualității, energia vibrează în favoarea ta, te ridici din noroi și negativism și nu mai vrei să fii acolo nicicând, un alt om a apărut în drumul meu.

Claudiu Simedru Traian este o revelație. O revelație a tuturor și nu doar a mea. El este acel ceva necesar lumii. Acea voce, acel mesaj pe care îl primim cu toții și nu știm cu exactitate să îl descifrăm. El, inspirat de forțe divine vine să ne deslege mistere pe care noi le vedem ca fiind întâmplări dezastruoase în evoluția omenirii.

Claudiu Simedru
Claudiu Simedru

El descifrează codul din spatele cuvintelor pentru că înainte de tot ce există a fost Cuvântul. Iar cuvântul a făcut ca această lume să se nască, să se creeze.

Puterea cuvintelor este incredibilă, este miraculoasă, este creatoare, este Dumnezeu. E atât de important să avem grijă la cuvintele noastre, pentru că prin ele creăm, prin ele ne prezicem viitorul.

Pandemia un necesar absolut.

Ceea ce se întâmplă acum era un necesar obligatoriu. Un necesar absolut. Nimic din ceea ce se întâmplă acum nu este pur întâmplător ci este acea schimbare de care aveam nevoie pentru a ieși din caruselul superficialității în care eram antrenați cu totii zi de zi.

Mult prea multe secole, decenii, ani, ne-am lăsat purtați de vibrații joase, de superficialitate, de aspecte fizice neimportante ca bomba să nu explodeze la un moment dat. Era doar o chestiune de timp.

mindfullness

Timpul ne obligă să trăim prezentul.

Iar timpul acesta a venit acum să ne oblige să fim prezenți, să fim conștienți și iasă la suprafață toate acele măști pe care secole de-a rândul le-am purtat pentru a ne ascunde ceea ce suntem cu adevărat. Claudiu explică acest lucru atât de minunat, încât mesajul lui a intrat adânc în inima mea și am rezonat atât de tare cu vorbele lui încât nu pot să mă prefac că nu sunt adevărate.

Masca de protecție este chiar protecția pe care noi înșine ne-am pus-o. Acea mască care să ne acopere interiorul, adevăratul potențial. Masca este chiar limita minții noastre, limita de care nu vrem să trecem din teama de a descoperi că noi, suntem mult mai mult decât simpli trecători prin această lume. Suntem iubire.

Am fost mult prea mult timp învățati să ne limităm, am avut prea mult timp standarde impuse pentru ca limitele noastre să se întărească, să nu le putem depăși sau cel puțin să nu avem curajul să o facem. Am trăit mult prea mult timp doar de aparență, pentru ca potențialul adevărat să nu iasă acum la lumină.

Descopera-ti potentialul
Suntem iubire.

Mintea are limite. Sufletul are potențial infinit.

Este momentul să renunțăm la protecțiile minții noastre, la bariere, la tot ce ne limitează și să înțelegem că suntem bucăți din Dumnezeu, mai precis suntem înzestrați cu toate calitățile și potențialul pe care Marele Creator îl are.

Înclusiv în cartea ”În curând mireasă” încurajez femeile spre a se cunoaște pe sine, spre a-și îndrepta atenția înspre potențialul adevărat pentru a putea trece cu ușurință peste orice moment dificil apare în drumul până în ziua nunții.

Masca de protecție este doar o limitare.

Este timpul să ne dăm masca jos de pe față, de pe suflet, din viețile noastre și să descoperim ceea ce suntem cu adevărat. Să înțelegem că suntem iubire, că suntem putere, că suntem frumusețe, că suntem posibilitate, că suntem minuni ale creației divine.

Nu mai avem nici un motiv să ne temem atât timp cât înțelegem că suntem creați din iubire pură și că, noi înșine suntem iubire.

Să avem încredere că toate schimbările ne sunt spre folos, spre evoluție, spre bucurie și împlinire deplină și să ne luăm timp pentru a ne reconecta la adevăratul nostru EU, la adevăratul potențial, la iubirea din care am fost creați, fiind ancorați în prezent și nu în teama trecutului sau a viitorului.

Aici, nu te atinge nimic. Decât iubirea infinită.

Suflet divin

E timpul să înțelegem că nu mai există decât o singură alegere, o singură opțiune o singură Cale, cea a Iubirii.

Mulțumesc Victoria Plitea și Claudiu Simedru pentru inspirația de a scrie acest articol. Vi-l dedic cu toată bucuria!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *