Carte personalizată – O carte cum nu ai mai citit niciodată!

Cărți personalizate sunt multe și de toate felurile. Însă cărți unice, care să reprezinte 100% cine ești tu sau cei dragi ai tăi, din care să citești exact trăirile, momentele, învățăturile și bucuriile voastre, găsești doar aici.

Scrisă 100% după povestea ta, așa cum ai simțit-o sau cum vrei tu să o împărășești, să o dăruiești, această carte, va fi o carte cum nu ai mai citit niciodată. Împreună cu tine, scriem cartea vieții tale, a voastră, unică, fără texte predefinite și cu mesajele pe care tu vrei să le transmiți celor dragi ție.

Află cum arată povestea vieții tale tipărită într-o carte personalizată!

O carte personalizată, unică, pentru tine, pentru iubitul tău, pentru copilul tău, pentru mama ta sau pentru oricare altă persoană dragă, într-o carte pe care să o dăruiești sau să o păstrezi pentru cele mai frumoase amintiri peste ani.

Acum cartea cu povestea ta sau a celor dragi este chiar aici!

Nici o poveste imaginară nu inspiră mai mult decât viața însăși. Fiecare om are o poveste aparte, unică, de spus, de citit, de învățat, de povestit și de dăruit.

Din câteva detalii ale momentelor tale unice sau a celor dragi ție, a pasiunilor sau talentelor voastre, se va contura o magie care poate fi suprinsă în câteva pagini ale unei cărți personalizate, pline de emoție.

Din mesajul pe care tu dorești să îl transmiți printr-o poveste, spre exemplu copilului tău, voi contura personaje și situații care să ajute copilul să înțeleagă acel mesaj în cel mai frumos mod, printr-o poveste în care el este eroul principal. O poveste terapeutică, ușor de citit, de înțeles, de parcurs, de ținut minte, din care acesta să învețe lucrurile mult mai ușor.

O carte personalizată cu poze, unică, exact ca tine!

Cartea cu povestea personalizată a ta sau a celor dragi, va fi un cadou special și original. Legată manual, cartea va include poze cu voi și va deveni o amintire autentică și plină de emoții peste ani.

Textul va fi 100% personalizat, original și reprezentativ, așa ca tine. Nu există un text prestabilit ci fiecare carte va avea povestea unică a fiecărui om. La fel va fi și coperta. Lucrată manual din carton imprimat, cu fereastră, legată sub forma unui cadou special. Coperta cărții va fi de asemenea personalizată și adaptată poveștii voastre iar titlul,la fel.

Spune ce detalii, informații, momente fericite, evenimente importante sau orice alte lucruri dorești să conțină povestea din cartea ta personalizată și trimite-le împreună cu câteva poze pe adresa contact@samburedesuflet.ro, iar eu voi crea cartea specială a vieții voastre sau a celor pe care îi apreciați. Nu există un text prestabilit ci totul va fi creat în funcție de fiecare client în parte, de aceea detaliile oferite de tine contează extrem de mult în crearea poveștii tale. Amintește-ți și oferă cât mai multe informații pentru ca povestea să fie cât mai aproape de realitate, de ceea ce ai simțit sau experimentat.

Hai să-ți scriem acum momentele cele mai frumoase, într-o carte personalizată unică sau oferă un cadou de excepție, unic și plin de emoție.

Prețul acestei cărți personalizate, pe care o scriem împreună este 200 lei + transport iar procesul de creație durează între 5 și 7 zile lucrătoare. Cartea va fi ambalată într-o frumoasă cutie lucrată manual. Completează formularul de comandă de mai jos sau sună la numărul de telefon 0759.075.916 pentru o comandă mai rapidă.

Oferă un cadou personalizat și inedit chiar acum!

Dacă vrei mai mult decât atât, comandă și cartea audio împreună cu povestea personalizată, interpretată de actrița Denice Grigore. Află mai multe despre acest pachet, aici.

Comandă o carte și mai specială pentru tine sau cei dragi . Aceasta este scrisă în funcție de citirea astrogramei, hărții tale astrale sau a celor dragi, de către Astrologul Mihaela Totir. Vei primi atât astrograma – harta natală cu detalii despre ce spun astrele cât și o poveste scrisă după astrogramă. Toate într-o singură carte. Află mai multe aici.

Comandă cartea personalizată aici:

Vezi aici câteva dintre cărțile personalizate scrise, atât pentru copii, prietene, mătuși, nepoate, copii, mame și iubiți/iubite.

Dacă îți dorești mai mult decât o poveste într-o carte, poți afla mai multe despre tine sau cei dragi din astrogramă – harta ta natală pe care o vom scrie într-o carte. Află mai multe despre Astrograma ta într-o carte de aici.

Ce spun clienții despre cartea lor personalizată:

Andreea

Lacrimi… M-ai dus pe toate culmile. 40 de pagini citite pe nerăsuflate Citind, am retrăit totul cu aceeași intensitate ca atunci cand le trăiam. A fost mult peste așteptările mele. Iti multumesc din suflet pentru cadoul asta de suflet. Sa ai mult succes pe viitor si sa nu te opresti în a face oamenii fericiti. Te îmbratișez cu drag.

Vasilica

Mulțumesc frumos pentru frumoasa descriere a vieții noastre. Din câteva informații ai reușit să compui o poveste care ma face sa plang de cate ori o citesc…. succes pe mai departe, meriti!

Andreea

Mulțumesc mult pentru frumoasele povești. Ceea ce faci tu este unicat. Nășica mea a plâns la povestea de la tine. M-a certat că i-a curs machiajul la botez. Iar eu am retrăit, împreună cu soțul meu fiecare moment din cartea noastră cu emoții incredibile. Ești o persoana minunată iar ceea ce faci prin acest har al tău te face și mai specială decât ești. Faci oamenii atât de fericiți! Mulțumim din suflet pentru tot

Georgiana

Îți mulțumesc din suflet pentru povestea noastră. E mai mult decât perfecta ❤️ Mulțumesc enorm. Ești vis! Ești realitate! Ești încântare! Ești speranță! Ești exemplu, Andreea! Mulțumim din nou!

Claudia

T. a fost foarte încântat si nerăbdător să ii citim. Nu a avut tati voie să se oprească din citit nici macar o secunda , apoi a strans tare cartea la piept si a zis: cartea mea! Bineinteles ca ii trebuie si continuarea pentru ca mai voia…Felicitari si multumim tare mult pentru aceasta bucurie! Esti magica! Multumesc Multumesc Multumesc pentru aceasta bucurie. Sunt recunoscătoare că ai apărut în viața noastră!

Flory

Cea mai frumoasă poveste!! Mulțumim Andreea pentru tot efortul depus, pentru cele mai calde cuvinte care au reușit să ne răscolească și să ne aducă aminte de toate trăirile împreună. Mulțumim din suflet pentru tot! Nu am cuvinte….ești perfectă!

Lili

Cartea scrisă de tine pentru L. cu multă inspirație, emoție și drag pentru cuvinte m-a făcut să plâng de bucurie după câteva pagini. ”Deci așa plâng mamele! m-a spus fetița mea L. vâzându-mă. Niciodată nu te-am văzut plângând.” Mulțumim, Andreea pentru povestea frumoasei steluțe L. Este cel mai impresionant cadou pe care îl puteam oferi!

Diana

M. își iubește cartea despre el, o iubește! Când a terminat de citit a plâns, atât de tare l-a emoționat deși l-am auzit râzând de câteva ori în timp ce citea. L-am întrebat de ce plânge. Mi-a spus pentru că s-a terminat cartea atât de frumos și că o să citească ultima pagină de încă 10000 de ori. A citit-o toată într-o zi și vrea să o recitească de multe ori. Mulțuuumesccc muuullttt!

Oana

Este o minune ceea ce ai putut crea cu puținele informații pe care le-ai avut. Ai reușit să redai în totalitate întreaga noastră poveste. O carte plină de emoție, sentimente, autenticitate. Știi să faci oameni fericiți! Îți mulțumesc din suflet pentru efort, implicare și promptitudine(am primit-o foarte repede). Felicitări, mii de mulțumiri și sper ca mulți alții să trăiască aceleași emoții, citind cărțile scrise de tine!

                     

Discuții

  1. Oana Potirniche
    • Andreea Moldovan

Lasă Un Răspuns