Despre Mine

Bună,
Eu sunt Andreea iar pasiunea pentru creație și scris m-a urmărit încă de când eram o copilă. M-am visat mereu profesoară de limba și literatura română și în același timp m-am vizualizat nedespărțită de cărți, de cuvinte și de litere. În prezent, nu sunt profesoară, însă cărțile, fac parte din viața mea în fiecare zi. Atunci când nu scriu, citesc iar când nu citesc, scriu.


Primele scântei de curaj au luat naștere în perioada adolescenței, în momentele în care inima începe să bată mai tare, să zburde de bucurie, să nască fluturi de iubire. Și totuși, cine nu s-a vindecat de dragoste atunci, scriind ? Mulți dintre noi, am descoperit că avem talentul de a pune în rânduri iubirea, suferința și sentimentele noastre ascunse. Doar că unii au și scos la iveală aceste versuri, alții în schimb, le-au păstrat ca pe niște comori ascunse.


După câteva concursuri câștigate în perioada liceului și tipărirea celor mai frumose poezii ale mele în ziarul local, mi-am dat seama că sentimentele mele transpunse pe hârtie par a fi realități și pentru ceilalați așa că am continuat să scriu, sub îndrumarea profesorilor care mă motivau și apreciau.


O bună perioadă de timp, însă, m-am oprit din a scrie, dar nu am încetat să visez la faptul că într-o zi, voi ține în mână propria mea carte iar cititorii mei se vor regăsi în versurile mele.


După ani buni de pauză, visul meu s-a concretizat. Pe cont propriu, fără ajutorul vreunei edituri, ci doar a talentului, pasiunii și dorinței mele, volumul de poezie ”Sâmbure de Suflet” a văzut lumina tiparului în anul 2016. Cu gândul de a dărui celor apropriați o mică parte din ceea ce sunt, tirajul a fost unul mic și nu a fost destinat vânzării.


Primind foarte multe feed-back-uri pozitive și continuând să se adune tot mai multe manuscrise, în anul 2019 o ediție reeditată, mai aerisită, mai fresh și cu volum dublu s-a născut, de data acesta, pentru iubitorii de poezie și artă. Așa a apărut volumul de poezie ”Sâmbure de Suflet” pentru cei care iubesc liricul, în varianta pe care o regăsiți, în acest moment pe site.


Cea de-a doua carte ”În curând mireasă” a venit din aceași dragoste pentru cărți și din dorința de a ajuta viitoarele mirese cu ponturi utile învățate pe parcursul activității mele în cadrul organizărilor de evenimente. Am văzut atât de multe mirese care s-au pierdut pe ele însele încercând să depășească stresul nunții încât cartea aceasta a venit ca un strigăt de ”STOP”.
Ziua nunții este o zi specială de care trebuie să ne bucurăm din plin. De asemenea călătoria până în ziua cea mare va fi mult mai ușoară după lecturarea acestei cărți. Este o carte adresată exclusiv mireselor pentru că se referă strict la ele, la personalitatea lor la ceea ce ele gândesc și sunt și nu la organizarea nunții.


Sunt o iubitoare de frumos, de artă, de muzică, de poezie, de citit, de spiritualitate, de femininitate și de masculinitate. Cred că lumea are mecanismul ei foarte bine echilibrat, pe care uneori, noi oamenii, îl mai dezechilibram cu gândurile, atitudinile, comportamentele noastre. Dar în același timp cred, că tot noi, îl armonizăm prin iubire, prin bunătate, prin ceea ce suntem fără să știm, prin artă de orice fel, prin sufletul nostru…


Eu voi continua să scriu, pentru tine, pentru mine pentru oricine iubește frumosul, plănuind să tipăresc câte o carte în fiecare an. Dacă până acum nu te-ai regăsit în nici o carte, nu-ți face griji, cu siguranță va veni una și pentru tine.

Până atunci te aștept cu texte mereu frumoase pe paginile mele de facebook https://www.facebook.com/samburedesuflet , https://www.facebook.com/incurandmireasa și https://www.facebook.com/PovestiPersonalizateCUsiDESPREceIUBESTI cât și pe instagram https://www.instagram.com/samburedesuflet


Cu drag și zâmbet, te îmbrățișez tare.
Andreea