Cartea ta personalizată

Ai curiozitatea de a vedea cum arată povestea vieții tale tipărită într-o carte?

carte personalizata

O carte pe care să o dăruiești cuiva drag sau să o păstrezi pentru cele mai frumoase amintiri peste ani?

Acum cartea cu povestea ta sau a celor dragi este chiar aici!

Nici o poveste imaginară nu inspiră mai mult decât viața însăși. Fiecare om are o poveste aparte, unică, de spus, de citit, de învățat, de povestit și de dăruit.

Din câteva detalii ale momentelor tale unice sau a celor dragi ție, a pasiunilor sau talentelor voastre, se va contura o magie care poate fi suprinsă în câteva pagini ale unei cărți personalizate, pline de emoție.

Din mesajul pe care tu dorești să îl transmiți printr-o poveste copilului tău, voi contura personaje și situații care să ajute copilul să înțeleagă acel mesaj în cel mai frumos mod, printr-o poveste în care el este eroul principal. O poveste terapeutică, ușor de citit, de înțeles, de parcurs, de ținut minte.

Cartea cu povestea ta sau a celor dragi, va fi un cadou special și original. Legată manual, va include poze cu voi și va deveni o amintire autentică și plină de emoții peste ani.

Textul va fi 100% personalizat, original și reprezentativ, așa ca tine. Nu există un text prestabilit ci fiecare carte va avea povestea unică a fiecărui om. La fel va fi și coperta. Lucrată manual din carton imprimat, cu fereastră, legată sub forma unui cadou special. Poți alege dacă dorești, pentru coperta cărții tale un design cu elemente handmade sau unul realizat pe calculator.

Spune ce detalii, informații, momente fericite, evenimente importante sau orice alte lucruri dorești să conțină povestea din cartea ta personalizată și trimite-le împreună cu câteva poze, iar eu voi crea cartea specială a vieții voastre sau a celor pe care îi apreciați. Nu există un text prestabilit ci totul va fi creat în funcție de fiecare client în parte.

Hai să-ți scriem acum momentele cele mai frumoase, într-o carte unică sau oferă un cadou de excepție, unic și plin de emoție.

Oferă un cadou personalizat și inedit chiar acum!

Prețul acestei cărți personalizate este 200 lei iar procesul de creație durează între 5 și 7 zile lucrătoare. Cartea va fi ambalată într-o frumoasă cutie lucrată manual. Completează formularul de comandă de mai jos sau sună la numărul de telefon 0759.075.916 pentru o comandă mai rapidă.

Vezi și pe facebook: Povești cu și despre ce iubești

  • Poveste personalizata
  • Carte personalizata povesti personalizate
  • Poveste personalizata pentru copii
  • Poveste personalizata
  • Carte personalizata
  • Poveste personalizata pentru copii
  • Carte personalizata

Completează datele cărții tale personalizate chiar aici:

Ce spun clienții:

Lacrimi… M-ai dus pe toate culmile. 40 de pagini citite pe nerăsuflate Citind, am retrăit totul cu aceeași intensitate ca atunci cand le trăiam. A fost mult peste așteptările mele. Iti multumesc din suflet pentru cadoul asta de suflet. Sa ai mult succes pe viitor si sa nu te opresti în a face oamenii fericiti. Te îmbratișez cu drag.

Andreea

Mulțumesc frumos pentru frumoasa descriere a vieții noastre. Din câteva informații ai reușit să compui o poveste care ma face sa plang de cate ori o citesc…. succes pe mai departe, meriti!

Sica

Mulțumesc mult pentru frumoasele povești. Ceea ce faci tu este unicat. Nășica mea a plâns la povestea de la tine. M-a certat că i-a curs machiajul la botez. Iar eu am retrăit, împreună cu soțul meu fiecare moment din cartea noastră cu emoții incredibile. Ești o persoana minunată iar ceea ce faci prin acest har al tău te face și mai specială decât ești. Faci oamenii atât de fericiți! Mulțumim din suflet pentru tot!

Andreea

Lasă Un Răspuns